Grandioze Korting
Alleen bij Karnaval-Grande, de speciale Grandioze Korting. Bestelt u boven de € 70,00? Dan ontvangt u 10% korting. Deze korting is geldig op ons gehele assortiment! De korting wordt automatisch verrekend in uw winkelwagentje.
  • Katten en Honden

Stropdassen, strikjes en bretels

Maak je feestelijke showtime kostuum af met een mooi vlinderdasje vol pailletten of een glimmende stropdas. Ook gekleurde bretels met glinsterende pailletten zijn populair: ze geven je een feestelijke look, zonder dat je direct een helemaal glimmend pak hoeft aan te trekken. Op deze pagina kun je al onze stropdassen, strikjes en bretels bekijken. Deze accessoires zijn voordelig aan te schaffen en geven je outfit net wat extra uitstraling.

Vlinderstrikken en stropdassen voor carnaval

Met een stropdas of vlinderstrikje komt je netjes voor de dag. Heel leuk voor bij je carnavalskleding, maar ook heel geschikt om te dragen als je een verkleedfeest hebt of een New Years party. Koop vandaag nog de leukste stropdassen, strikken en bretels voor carnaval online en je hebt je producten binnen een week in huis.

Bretels met designs

In ons assortiment vind je tientallen verschillende bretels met leuke designs. Kies voor de vlag van je land, voor bretels met Edelweiss bloemen voor bij je lederhosen of voor vrolijk gekleurde bretels. Het staat niet alleen heel leuk, maar je hoeft je broek ook nog meer omhoog te houden. We hebben natuurlijk ook speciale bretels voor bij onze clowns kostuums. Kies snel jouw favoriete soort uit en we verzenden ze zo snel mogelijk.

Stropdassen, Strikjes, Bretels

© 2013 Karnaval-Grande.com. Designed by Zuidstijl. All rights reserved.
+31 (0) 46 - 426 6920