Grandioze Korting
Alleen bij Karnaval-Grande, de speciale Grandioze Korting. Bestelt u boven de € 70,00? Dan ontvangt u 10% korting. Deze korting is geldig op ons gehele assortiment! De korting wordt automatisch verrekend in uw winkelwagentje.
  • Katten en Honden

Snorren en baarden

Met een nep snor geef je jezelf een heel ander uiterlijk in korte tijd. Kleed je je als foute politieagent? Dan hoort daar zeker een fikse snor bij. Ook foute pornosterren snorren, baarden voor bij je piraten pak en vikingskostuum hebben we in ons assortiment. Of kies voor een baard en snor die aan elkaar zitten. Zo hoef je je gezichtsbeharing maar één keer aan te brengen.

Nep baarden en snorren voor bij je kostuum

Kies voor een mooie nepbaard die je eruit laat zien als een tovernaar of een holbewoner, dan is je carnavalskostuum al zo goed als af. Ook sierlijke grote snorren, Charlie Chaplin snorretjes en bakkebaarden koop je online bij Karnaval-Grande.com. Natuurlijk hebben we ook geschikte accessoires, zoals zwaarden en knuppels en natuurlijk ook pruiken. Je vind in ons assortiment meer dan 1000 soorten pruiken in alle kleuren van de regenboog.

Sinterklaas en kerstman baarden

Als je verkleed gaat als kerstman, dan kan een flinke witte baard natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben mooie nepsnorren en baarden voor bij je kostuum. Ook Sinterklaas baarden vind je in ons assortiment. We hebben zowel hele luxe varianten voor bij professionele kostuums, maar ook namaak Sinterklaasbaarden voor weinig geld.

baarden en snorren

© 2013 Karnaval-Grande.com. Designed by Zuidstijl. All rights reserved.
+31 (0) 46 - 426 6920