Grandioze Korting
Alleen bij Karnaval-Grande, de speciale Grandioze Korting. Bestelt u boven de € 70,00? Dan ontvangt u 10% korting. Deze korting is geldig op ons gehele assortiment! De korting wordt automatisch verrekend in uw winkelwagentje.
  • Katten en Honden

Slingers, ballonnen en decoratie

Vier je thuis een feestje of wil je een ruimte versieren waar jullie carnaval gaan vieren? Met onze slingers, ballonnen en carnaval decoratie heb je alles in huis om er een feestelijke ruimte van te maken. En ook voor verjaardagsfeesten en foute party’s is onze decoratie uitermate geschikt. Speciaal voor de jaarwisseling hebben we oud & nieuw decoratie in ons assortiment.

Carnaval decoratie

Grappige brillen, uitnodigingen, ballonnen in alle kleuren van de regenboog, slingers: alles wat je nodig hebt voor een geslaagd feestje koop je online bij ons. En natuurlijk kun je ook direct leuke verkleedkleding mee bestellen voor bijvoorbeeld een kinderfeestje. Meisjes zijn dol op de welbekende Frozen jurk en ook voor jongens hebben we prachtige kinder kostuums.

Feestelijke decoratie voor carnaval

Met onze slingers, ballonnen, guirlandes, kransen, vlaggetjes en decoratieve figuren tover je elke ruimte om tot een gezellige feesthut. Gebruik de Happy Birthday hoed om op het hoofd van de jarige te zetten en laat alle andere aanwezigen feesthoedjes dragen. Om je outfit extra feestelijk te maken, kun je ook nog een boa om doen. We hebben nog veel meer decoratieve figuren, die je snel in huis hebt als je het online koopt bij Karnaval-Grande.com.

Slingers  ballonnen  decoratie

95764
€ 2,95
 
© 2013 Karnaval-Grande.com. Designed by Zuidstijl. All rights reserved.
+31 (0) 46 - 426 6920