Grandioze Korting
Alleen bij Karnaval-Grande, de speciale Grandioze Korting. Bestelt u boven de € 70,00? Dan ontvangt u 10% korting. Deze korting is geldig op ons gehele assortiment! De korting wordt automatisch verrekend in uw winkelwagentje.
  • Katten en Honden

Sinterklaaspak en pietenpak

Of je je nou voor het werk, voor de buurtvereniging of voor je eigen kinderen als Sinterklaas gaat verkleden: het is belangrijk dat je er geloofwaardig uitziet. En dat kan met ons Sinterklaaspak. Wij hebben prachtige Sinterklaas kostuums in ons assortiment. Hiermee lijk je sprekend op de echte Sint. Een Sinterklaaspak kun je heel voordelig aanschaffen bij Karnaval-Grande.com, maar ben je op zoek naar een kostuum wat vele jaren mee kan, dan kun je ook besluiten om een professioneel Sinterklaaspak aan te schaffen. Naast Sinterklaas kostuums hebben we natuurlijk ook pietenpakken en Kerstman kostuums.

Sinterklaas baard, mijter en staf

Je Sinterklaaspak is niet af zonder Sinterklaas staf, mijter en Sinterklaas baard. Ook hiervan hebben we goedkope varianten en de wat duurdere, professionele Sinterklaas baarden. Ook zwarte piet komt goed gekleed voor de dag in ons pietenpak. Wij hebben allerlei verschillende pietenpakken voor zowel dames als heren: van voordelige varianten tot een luxe pietenpak van fluweel.

Goedkoop Sinterklaaspak en pietenpak online kopen

Heb je een mooi Sinterklaaspak gevonden? Of kleed je je dit jaar in een pietenpak? Bestel het snel online bij Karnaval-Grande.com. Wij zijn dé online winkel voor feestkleding, verkleedkleding en de mooiste carnavalskleding voor dames en heren. Tussen onze duizenden kostuums kun jij zeker iets vinden wat helemaal bij je past. Voor 5 december zijn onze Sinterklaaspakken natuurlijk het populairst. Dus bestel je Sinterklaaspak en pietenpak snel, dan weet je zeker dat je het op tijd in huis hebt.

Sinterklaas kleding en pieten kleding

© 2013 Karnaval-Grande.com. Designed by Zuidstijl. All rights reserved.
+31 (0) 46 - 426 6920