Grandioze Korting
Alleen bij Karnaval-Grande, de speciale Grandioze Korting. Bestelt u boven de € 70,00? Dan ontvangt u 10% korting. Deze korting is geldig op ons gehele assortiment! De korting wordt automatisch verrekend in uw winkelwagentje.
  • Katten en Honden

Schmink

Schmink is natuurlijk onmisbaar als je carnaval gaat vieren. Een clown is geen clown zonder een rode neus en mond. En Koningsdag en het WK voetbal vier je natuurlijk met de Nederlandse driekleur op je wang. Voor de mooiste schmink inspiratie kun je bij Karnaval-Grande.com ook boeken kopen, die je stap voor stap vertellen hoe je van je man een enge clown maakt of van je kind een leeuwtje. We hebben natuurlijk ook mooie dierenpakken.

Feestelijke glitter make-up en glitter crème

Carnaval staat voor feest en daar hoort natuurlijk ook feestelijke make-up bij. Het liefst met heel veel glitters. In ons assortiment vind je glitter make-up en glitterspray voor in je haren. Kies voor gouden glitter lippenstift, glitter crème voor op je benen en nagellak met glitters voor op je nagels. Perfect voor carnaval, maar ook voor een verkleedfeestje of zelfs voor kerst en oud & nieuw.

Superstar schmink voor carnaval

Gekleurde schmink, witte clownsschmink, Superstar schmink en palettes: we hebben het allemaal bij Karnaval-Grande.com. Ook hebben we handige potloden, waarmee je heel precies kunt tekenen. Onze nepwimpers, pruiken en nepnagels maken je carnavalsoutfit helemaal af. Als je bij ons besteld, dan heb je binnen een week je bestelling in huis. Bewaar je schmink goed op een donkere plaats, dan kun je het de volgende carnaval weer gebruiken.

Schmink en toebehoren

© 2013 Karnaval-Grande.com. Designed by Zuidstijl. All rights reserved.
+31 (0) 46 - 426 6920