Grandioze Korting
Alleen bij Karnaval-Grande, de speciale Grandioze Korting. Bestelt u boven de € 70,00? Dan ontvangt u 10% korting. Deze korting is geldig op ons gehele assortiment! De korting wordt automatisch verrekend in uw winkelwagentje.
  • Katten en Honden

Ridderpak

Tover jezelf om tot ridder met een ridderpak van Karnaval-Grande.com. Deze carnaval laat je iedereen zien hoe heldhaftig je bent door in een ridder kostuum te verschijnen. Natuurlijk mag een paard niet ontbreken, al is het misschien wat lastig om de viervoeter mee te nemen de cafés in. We hebben wel mooie andere accessoires voor ridders, zoals hoeden, zwaarden, pijl- en boog en helmen.

Middeleeuws- of Robin Hood kostuum

Met een Middeleeuws kostuum tover je jezelf om tot burchtdame, burchtheer, musketier, een boeren uit de Middeleeuwen of een boerenmeisje. We hebben bijpassende accessoires, zoals mutsen, ridderhelmen en natuurlijk de mooiste pruiken. Ook Robin Hood, de held van de armen, wordt rijkelijk vertegenwoordigd met carnaval. Wij hebben een Robin Hood kostuum voor jongens, meisjes en natuurlijk ook voor volwassenen.

Ridderpak kind online kopen

Ook voor kinderen hebben we stoere ridderpakken. Hijs je zoon in een ridderpak voor een kind en je dochter in een boerenmeisjes jurk of in een mooi Robin Hood kostuum en jullie kunnen als een heel Middeleeuws gezin de straat op. Wist je dat Karnaval-Grande zelfs ridderjurken voor dames heeft? Combineer met onze carnaval beenmode, zodat je het niet koud krijgt. Als je een ridderpak of Middeleeuws kostuum online koopt bij Karnaval-Grande.com, dan heb je het binnen een week in huis.

Ridder en musketiers kleding

© 2013 Karnaval-Grande.com. Designed by Zuidstijl. All rights reserved.
+31 (0) 46 - 426 6920