• Katten en Honden

Voorwaarden voor ruilen.

Ben je niet tevreden met je aankoop?
Bij karnaval-grande.com  kun je een artikel binnen 14 dagen ruilen.
Het is wel van belang dat het product compleet, onbeschadigd en in de onbeschadigde verpakking wordt teruggestuurd.

Procedure ruilen/retourneren

Wanneer je een product wilt ruilen, dien je binnen 14 dagen de producten terug te sturen naar:


Retouren:

Karnavalgrande
Dr. Nolenslaan 2
6136 GN  Sittard  (Nederland)


Wij verzoeken je om bij de retourzending, voor te ruilen of terugbetaling, de originele factuur bij te voegen en aan te kruisen welke artikelen je hebt teruggestuurd voor ruiling. Indien je niet meer over de factuur beschikt, kun je ook zelf een briefje maken en vermeld daarbij in ieder geval het ordernummer, zodat we weten van wie de zending afkomstig is.

Als u de overeenkomst herroept ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief de leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld terug en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht. Tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd, in ieder geval zullen er voor een terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Mocht je vragen hebben over de retourprocedure en uitsluiting herroepingsrecht, stuur dan een berichtje naar onze klantenservice.
Nadat de artikelen retour zijn ontvangen en door ons zijn gecontroleerd, indien het een ruiling betreft, dan wordt het vervangende product binnen 3 werkdagen naar je toegestuurd.

De directie van Karnaval-Grande

© 2013 Karnaval-Grande.com. Designed by Zuidstijl. All rights reserved.
+31 (0) 46 - 426 6920