Grandioze Korting
Alleen bij Karnaval-Grande, de speciale Grandioze Korting. Bestelt u boven de € 70,00? Dan ontvangt u 10% korting. Deze korting is geldig op ons gehele assortiment! De korting wordt automatisch verrekend in uw winkelwagentje.
  • Katten en Honden

Piratenpak en piraten accessoires

Kleed je in een piratenpak deze carnaval. Dan weet je zeker dat iedereen voor je aan de kant gaat en je geen enge vrouwen of mannen achter je aan krijgt. In ons assortiment hebben we mooie piraten kleding, maar ook piraten accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een piraten baard- en snor, kaplaarzen voor over je eigen laarzen, bretels met schedels en natuurlijk - onmisbaar voor een echte piraat - ooglapjes. We hebben ook indrukwekkende zwaarden voor piraten.

Piraten kleding voor volwassenen en kinderen

Mooie piraten kleding hebben we voor zowel volwassenen als kinderen. Ga met het hele gezin verkleed als piraat in onze piraten kleding. We hebben speciale bijpassende piratenhoeden voor dames, maar ook stoere hoeden van vilt met een doodskop erop. Piraten vlaggen, geldbuidels, een raaf voor op de schouder: bij Karnaval-Grande.com vind je het allemaal. En je hebt het snel in huis als je het online bij ons koopt.

Piraten pak online kopen

Karnaval-Grande heeft honderden verschillende soorten piratenkleding die je online kunt kopen. Wij zullen de kleding binnen vijf werkdagen verzenden, zodat je je tijdens carnaval als gevaarlijke piraat kunt uitdossen. Natuurlijk zijn de piratenpakken voor kinderen ook heel geschikt voor verkleedfeestjes en kinderfeestjes net als onze Harry Potter kleding en cowboy kostuums.

Piraten kleding en toebehoren

© 2013 Karnaval-Grande.com. Designed by Zuidstijl. All rights reserved.
+31 (0) 46 - 426 6920