Grandioze Korting
Alleen bij Karnaval-Grande, de speciale Grandioze Korting. Bestelt u boven de € 70,00? Dan ontvangt u 10% korting. Deze korting is geldig op ons gehele assortiment! De korting wordt automatisch verrekend in uw winkelwagentje.
  • Katten en Honden

Fantasie lenzen

Met onze fantasie ooglenzen verander je je uiterlijk op een heel subtiele, maar intense manier. Als je reguliere kleding draagt in plaats van carnavalskleding, dan zal niemand aan je zien dat je toch bent verkleed. Pas op het moment dat ze je in de ogen kijken, zal men zien dat je unieke fantasie lenzen draagt. De lenzen die wij verkopen hebben bijvoorbeeld het logo van Batman, maar we hebben ook lenzen die eruit zien alsof je bloeddoorlopen ogen hebt. Leuk voor bij je Halloween kostuum.

Kleurlenzen en fantasielenzen

Met kleurlenzen geef je je ogen binnen een paar seconden een andere kleur. We hebben bijzondere zwarte lenzen, waardoor je eruit ziet als iemand die helemaal zwarte ogen heeft. Doodeng, dat beloven we. En ook onze witte lenzen zorgen voor een opmerkelijk Marilyn Manson effect. Naast kleurlenzen en fantasielenzen in kleuren als geel, goud, paars, oranje en roze, hebben we ook unieke lenzen met designs.

Design lenzen met patronen

Lenzen met een cat eye, bloemenpatronen, tijger- of spinnenwebdesign: we hebben het allemaal. En om het goed te bekijken, moeten mensen je diep in de ogen kijken. We hebben zelfs UV lenzen die oplichten in UV licht. De lenzen heb je super snel als je ze online koopt bij Karnaval-Grande.com. En als je meer dan zes dezelfde artikelen bestelt, dan hebben wij een mooie groepskorting.

ooglenzen Fantasie

© 2013 Karnaval-Grande.com. Designed by Zuidstijl. All rights reserved.
+31 (0) 46 - 426 6920