Grandioze Korting
Alleen bij Karnaval-Grande, de speciale Grandioze Korting. Bestelt u boven de € 70,00? Dan ontvangt u 10% korting. Deze korting is geldig op ons gehele assortiment! De korting wordt automatisch verrekend in uw winkelwagentje.
  • Katten en Honden

Oktoberfest kleding

Het Oktoberfest is een van de gezelligste feesten in het jaar. Reis jij daarvoor naar Duitsland af of vier je het op themafeesten in Nederland? Op Karnaval-Grande.com vind je Oktoberfest kleding zodat je op feestjes niet uit de toon valt. Je kunt de Oktoberfest kleding natuurlijk ook dragen tijdens carnaval, daar is het gek genoeg voor. Wij verkopen lederhosen voor mannen, dirndl jurken voor vrouwen en natuurlijk ook alle bijpassende accessoires.

Lederhosen en dirndl jurk online kopen

Een lederhosen en dirndl jurk koop je online bij Karnaval-Grande.com. Bij ons vind je veel verschillende soorten kleding voor het Oktoberfest. Wij verkopen tiroler overhemden en leuke jurkjes in dit thema en natuurlijk verschillende lederhosen. Voor enorme bierglazen kun je bij ons ook terecht, net als accessoires zoals een tiroler hoed, Heidi pruiken en kniekousen. Bij de brillen verkopen wij grappige varianten met bierglazen, deze passen ook erg goed bij je kostuum.

Goedkope Oktoberfest kleding

Op Karnaval-Grande.com vind je alles wat je nodig hebt voor carnaval of een themafeest. Wij verkopen zelfs verkleedkleding voor feestdagen, zoals een Sinterklaas kostuum. Wanneer jij dit jaar naar het Oktoberfest gaat, moet je even tussen onze kleding kijken. Wij weten zeker dat jij een geschikt pak vindt waarin je lekker bier kan drinken. Bestel je kostuum ruim op tijd, zodat je het zeker van tevoren in huis hebt. Wij versturen de carnavalskleding binnen vijf werkdagen.

Lederhosenland & Oktoberfest

© 2013 Karnaval-Grande.com. Designed by Zuidstijl. All rights reserved.
+31 (0) 46 - 426 6920