Grandioze Korting
Alleen bij Karnaval-Grande, de speciale Grandioze Korting. Bestelt u boven de € 70,00? Dan ontvangt u 10% korting. Deze korting is geldig op ons gehele assortiment! De korting wordt automatisch verrekend in uw winkelwagentje.
  • Katten en Honden

Carnavalskleding kinderen en baby’s

Ook de allerkleinsten mogen natuurlijk mee als hun papa en mama carnaval gaan vieren. Wij hebben honderden leuke carnavals kostuums voor kinderen en baby’s. Onze verkleedkleding voor kinderen is niet alleen leuk voor carnaval, maar ook om te gebruiken als je kinderen zich graag verkleden als ze spelen met vriendjes. Geef je zoon of dochter voor Sinterklaas of kerst een setje verkleedkleding en we weten zeker dat je ze voorlopig niet meer hoort. Voor je baby hebben wij heerlijk warme en comfortabele carnavalskleding met trappelzakken.

Frozen jurk en prinsessen jurken voor meisjes

Verkleed je kindje als prinses in een prinsessen jurk van Disney of kies voor een immens populaire Frozen jurk. Je dochter tover je eenvoudig om tot Anna of Elsa met deze Frozen jurken. We hebben ook prachtige Minnie Mouse kostuums en elfjes kleding. Natuurlijk hebben we ook stoere verkleedkleding voor meiden, zoals coole dierenpakken en Lady Gaga feestkleding.

Piraten kostuum en andere stoere carnavalskleding voor jongens

Verkleed je kleine man als stoere ridder, piraat of superheld met onze carnavals kostuums voor jongens. We hebben superhelden kostuums, griezelige Halloween kleding en natuurlijk gave Harry Potter en piraten kostuums. Dit soort kostuums is ook heel leuk om te dragen met een feestje waarbij je kind in verkleedkleding moet komen. Tover jij je zoontje om tot een cool dier of een stoere brandweerman politieagent? Ook voor jongens hebben we gave Disney carnavalskleding.

Kinder kleding carnaval

03934
€ 27,50
104 116  
© 2013 Karnaval-Grande.com. Designed by Zuidstijl. All rights reserved.
+31 (0) 46 - 426 6920