Grandioze Korting
Alleen bij Karnaval-Grande, de speciale Grandioze Korting. Bestelt u boven de € 70,00? Dan ontvangt u 10% korting. Deze korting is geldig op ons gehele assortiment! De korting wordt automatisch verrekend in uw winkelwagentje.
  • Katten en Honden

Kerstmanpak en kerstvrouw kostuum

Elk jaar als het weer december wordt dan vliegen onze kerstmanpakken en kerstvrouw kostuums de deur uit. Met een Kerstmanpak tover je jezelf binnen een paar seconden om tot een sexy kerstvrouw of een vrolijke, rondbuikige Kerstman. Zo kun je kinderen verrassen als kerstman en vragen wat ze het aller-, aller-, allerliefste onder de kerstboom willen vinden. We hebben ook grappige kerstvrouw attributen, zoals een kerstbikini.

Accessoires voor bij je Kerstmanpak en kerstvrouw kostuum

Een bril of kerstbal voor de kerstman, kerstelfen kostuums en schoenen, de fluwelen zak van de kerstman: wij hebben allerlei mooie accessoires voor bij je kerstmanpak en kerstvrouw kostuum. Naast prachtige kerstman baarden hebben we ook luxe Sinterklaas baarden in ons assortiment. Heb je geen zin om je helemaal te verkleden? Zet dan alleen een kerstmuts of een diadeem met rendiergewei op je hoofd. We hebben unieke opblaasbare accessoires, zoals een heuse kerstmanbuik, maar ook leuke opblaasbare sneeuwpoppen, kerstmannen en kerstbomen voor binnen.

Kerstvrouw kostuum en kerstmanpak goedkoop kopen

Wil je je nieuwe kerstmanpak snel in huis hebben? Bestel het dan online bij Karnaval-Grande.com. Onze voordelige kerstkostuums en professionele kerstman pakken heb je binnen een weekje in huis als je het vandaag nog besteld. Vergeet niet om ook een kijkje te nemen bij onze mooie carnavalskleding voor heren en dames, zodat je direct je carnavals kostuum kunt mee bestellen voor komende carnaval.

Kerstman en Kerstvrouw kleding

BE706345
€ 28,75
120/130CM 130/140CM  
85356la
€ 59,99
 
© 2013 Karnaval-Grande.com. Designed by Zuidstijl. All rights reserved.
+31 (0) 46 - 426 6920