Grandioze Korting
Alleen bij Karnaval-Grande, de speciale Grandioze Korting. Bestelt u boven de € 70,00? Dan ontvangt u 10% korting. Deze korting is geldig op ons gehele assortiment! De korting wordt automatisch verrekend in uw winkelwagentje.
  • Katten en Honden

Halloween pruiken en maskers

Je nieuwe Halloween outfit maak je natuurlijk af met een spannend Halloween masker en een enge pruik. Kies bijvoorbeeld voor een knalrode clowns-pruik of voor de pruik die van jou een duiveltje maakt. Naast enge heksen pruiken voor Halloween hebben we ook Halloween maskers. Hiermee maak je van jezelf een nog overtuigendere heks, duivel, tovenaar, zombie of vampier. Onze spannende latex maskers kun je natuurlijk ook gebruiken bij je enge carnavalskleding.

Maskers voor Halloween kopen

Een leuk Halloween masker maakt je outfit helemaal af. Het leuke van Halloween is dat je er zo lelijk en eng uit kunt zien als je zelf maar wilt. Natuurlijk kun je je ook sexy kleden, als je wat meer van jezelf wilt laten zien. We hebben natuurlijk sexy carnavalskleding voor dames die ook perfect bij Halloween passen. Verkleed jij je als een opwindende zuster die onder het bloed zit of als een

Online Halloween pruik bestellen

Je nieuwe pruik met duivelsoortjes of enge masker koop je veilig en eenvoudig online bij Karnaval-Grande.nl. Heel veel van onze Halloween accessoires zijn uit voorraad leverbaar en hebt u dus binnen een week in huis. Kleed je als magere Hein met z’n bijl of draag een afgehakte arm met bloed met je mee. Ook Halloweenkleding voor baby’s en kinderen hebben we in ons assortiment. Zo kan je kleintje ook mee de straat op op 31 oktober.

Halloween Pruiken en maskers.

© 2013 Karnaval-Grande.com. Designed by Zuidstijl. All rights reserved.
+31 (0) 46 - 426 6920