Grandioze Korting
Alleen bij Karnaval-Grande, de speciale Grandioze Korting. Bestelt u boven de € 70,00? Dan ontvangt u 10% korting. Deze korting is geldig op ons gehele assortiment! De korting wordt automatisch verrekend in uw winkelwagentje.
  • Katten en Honden

Halloween kostuums

Halloween kostuums zijn de perfecte outfit voor hét spannende feest van het jaar: Halloween. Elk jaar kun je lekker griezelen met dit feest. Het is perfecte moment om eens flink uit te pakken met Halloween kostuums, nepbloed, bijlen en messen en andere spannende Halloween accessoires. Op Karnaval-Grande.com vind je heel veel kostuums voor Halloween, voor zowel dames als heren.

Kostuums voor Halloween

Ga dit jaar tijdens Halloween verkleed als bloederige verpleegkundige of als dokter in een jas vol bloedvlekken. Of verkleed je als zombie: één van de populairste kostuums voor deze enge feestdag. Met een zwart kostuum met rafelige jurk of een Magere Hein of Dracula kostuum: iedereen schrikt van jou als je hierin over straat loopt of op een feestje komt. En met de Halloween kostuums voor baby’s en kinderen kun je er voor zorgen dat jij kleintje perfect bij jou past.

Goedkope Halloween verkleedkleding online kopen

Als je snel je Halloween verkleedkleding besteld, dan kun je het binnen vijf dagen in huis hebben. Bekijk onze Halloween pruiken en maskers, zodat je je outfit helemaal af kunt maken. Natuurlijk zijn onze Halloween kostuums ook geschikt om te dragen als carnavalskleding. Jaag je vrienden de stuipen op het lijf door opeens in een eng kostuum op te dagen.

Halloween kleding vrouwen en mannen

© 2013 Karnaval-Grande.com. Designed by Zuidstijl. All rights reserved.
+31 (0) 46 - 426 6920