Grandioze Korting
Alleen bij Karnaval-Grande, de speciale Grandioze Korting. Bestelt u boven de € 70,00? Dan ontvangt u 10% korting. Deze korting is geldig op ons gehele assortiment! De korting wordt automatisch verrekend in uw winkelwagentje.
  • Katten en Honden

Halloween kostuums voor kinderen en baby’s

Halloween is natuurlijk een groot feest voor kinderen, waar het voor kinderen vooral draait om het zoveel mogelijk ophalen van snoep. Als ze langs de deuren gaan moeten ze natuurlijk wel in stijl verkleed zijn. Op Karnaval-Grande.com vind je een ruim assortiment aan Halloween kostuums voor kinderen en baby’s. Een zeer populair kostuum voor meisjes is dat van een heks. Jongens kunnen bijvoorbeeld verkleed gaan als duivel.

Kinderverkleedkleding voor Halloween

Met de griezelige kostuums van Karnaval-Grande.com vallen je kinderen op bij ieder Halloween feestje. Zo kun je ze bijvoorbeeld verkleden als mummie, skelet of zombie. Wanneer je dochter liever een mooie prinsessenjurk aantrekt, omdat ze deze pakken een beetje te eng vindt, kun je ook gaan voor een populaire Frozen jurk. Ook voor jongens hebben we nog veel meer andere kinderverkleedkleding.

Goedkope Halloween kostuums online kopen

Wil je net als je kind verkleed gaan als een eng monster met Halloween? Kijk dan eens tussen de Halloween kostuums voor volwassenen. Wij hebben mooie pakken voor zowel mannen als vrouwen. Zo kun je bijvoorbeeld als gezin verkleed gaan als spook. Op onze site vind je ook veel feestkleding voor andere gelegenheden. Wanneer je een nieuw kostuum koopt via onze website, heb je het binnen één week in huis. Bestel dus ruim op tijd je spullen voor Halloween.

Halloween Kinder en babykleding

© 2013 Karnaval-Grande.com. Designed by Zuidstijl. All rights reserved.
+31 (0) 46 - 426 6920