Grandioze Korting
Alleen bij Karnaval-Grande, de speciale Grandioze Korting. Bestelt u boven de € 70,00? Dan ontvangt u 10% korting. Deze korting is geldig op ons gehele assortiment! De korting wordt automatisch verrekend in uw winkelwagentje.
  • Katten en Honden

Uniformen en barok kostuums

Weet jij al dat je dit jaar verkleed wilt gaan als markies of markiezin of ben je op zoek naar een ander barok kostuum dat helemaal in deze stijlperiode past? Dan ben je bij Karnaval-Grande.com aan het juiste adres. Op onze website vind je veel barok kostuums voor dames en heren. Zo kun je bijvoorbeeld verkleed gaan als Napoleon, piraat, kasteelheer of hofdame. Er is genoeg keuze, waardoor er altijd een perfect kostuum voor jou tussenzit.

Barok carnavalskleding en accessoires

Je markies of markiezin kostuum is niet af zonder bijpassende pruik en andere accessoires. Om je outfit namelijk helemaal in de barok stijl af te maken, heb je als vrouw ook een mooie, kanten paraplu nodig. Heren die als koning verkleed gaan, kunnen bij ons een bijpassende kroon en staf vinden. Verkleed je als gezin helemaal in de barokstijl door je zoon bijvoorbeeld als generaal te verkleden en je dochter als kasteeldame. Onze carnavalskleding is mooi en betaalbaar.

Barok kostuum online kopen

Koop je barok kostuum eenvoudig en snel online via Karnaval-Grande.com. Wij zorgen ervoor dat je de verkleedkleding binnen een week in huis hebt. Zoek je toch een kostuum met een andere stijl? Kijk dan eens bij carnavalskleding heren of sexy feestkleding voor dames. Op onze website vind je een ruim aanbod aan verkleedkleding, feestkleding en kostuums voor andere gelegenheden.

Barok en Uniformen kleding

00301
€ 44,95
S M L XL  
00141
€ 27,95
S M L XL  
© 2013 Karnaval-Grande.com. Designed by Zuidstijl. All rights reserved.
+31 (0) 46 - 426 6920